Teknik Bülten (Ziraat Yatırım)

Teknik Bülten (Ziraat Yatırım)

BIST100: Dün %7,99 oranında düşüş kaydeden endeks günü 1.892 seviyesinden tamamlarken, 37,6 milyar TL gerçekleşen işlem hacminde ise önceki işlem günene göre azalma devam etti. Düşen işlem hacmi, aylık ortalamanın altındaki kapanış ve göstergelerdeki belirgin zayıflama endekste düşüşüşün sürebileceğine işaret ediyor. Aylık ortalamanın altında kalındıkça 50 günlük ortalamanın bulunduğu 1.726 bölgesi hedefte kalabilir.
BIST-30 Aralık Kontratı: Sert satışların gözlendiği kontrat aylık ortalamasının altında günü tamamladı. Göstergelerdeki zayıflık da belirginleşti. Bu kapsamda, aylık ortalamanın altında kalındıkça 50 günlük ortalamanın bulunduğu 1.900 bölgesi hedefte kalmaya devam edebilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.